skip to Main Content

ALGEMENE VOORWAARDEN

De hieronder beschreven algemene voorwaarden gelden voor alle aankopen die in mijn webshop gedaan worden. Als je een bestelling plaatst, betekent dat dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

BESTELLEN

Wanneer je een bevestiging van de bestelling ontvangt, is de bestelling gelukt er ben je een aankoopovereenkomst aan gegaan. Ik raad je aan om de bevestiging van de bestelling te bewaren, ter referentie voor eventueel verder contact.

PERSOONSGEGEVENS

Bij het plaatsen van een bestelling, moet je een aantal persoonsgegevens invullen. Deze heb ik nodig om de bestelling te verzenden en eventueel contact op te nemen over de bestelling indien nodig. De gegevens worden alleen voor het verwerken van de bestelling gebruikt.

BETALING

Betalingen verlopen via IDEAL, Bankcontact, SOFORT Banking of PayPal.

LEVERING

Na ontvangst van betaling wordt de bestelling uiterlijk de eerstvolgende vrijdag verzonden.

Alle bestellingen worden via PostNL verzonden. Producten van A4 formaat en kleiner kunnen verzonden worden met briefpost. Grotere producten worden verzonden als pakketje, hierbij ontvangt je een track-en-trace code. Wanneer uw bestelling door een fout van het postbedrijf niet geleverd wordt, neem dan contact met mij op. In overleg kijken we dan naar een passende oplossing.

Verzendkosten worden voor het afrekenen aan het totaalbedrag toegevoegd.

GARANTIES

Controleer de bestelling direct nadat je deze ontvangen hebt. Is de bestelling beschadigd of kapot gegaan tijdens het vervoeren, neem dan binnen 1 week contact met mij op per mail. Gelieve ook meteen een foto van de beschadiging mee sturen. Ik zal het product dan nog een keer versturen. De kosten hiervoor komen voor mijn rekening.

RETOURNEREN

Je hebt 14 dagen om een bestelling na ontvangst te retourneren. Als je van gedachten verandert, of als het product dat je hebt ontvangen niet aan jouw wensen voldoet, kun je contact met mij opnemen voordat je het product retourneert. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

INSTRUCTIES VOOR RETOURNEREN

Als je een product wilt retourneren, kun je mij een e-mail sturen. Vermeld daarin jouw naam, adres, e-mailadres, het bestelnummer en een specificatie met welke producten je wilt retourneren.
Verstuur de producten die je wilt retourneren binnen 14 dagen vanaf de datum van de melding. Jij bent verantwoordelijk voor enige schade die tijdens de retourzending op kan treden. Daarom is het aan te raden om de producten goed te verpakken, ze in uitstekende staat te retourneren en in hun oorspronkelijke doos en/of verpakking. Geef indien mogelijk een volgnummer voor de retourzending door.

Nadat ik de retourzending in goede staat ontvangen heb zal ik het aankoopbedrag terugstorten.

EIGENDOMSRECHTEN

Al het beeldmateriaal op cynthiaborst.nl is eigendom van mij. Dit betekent dat de tekeningen en foto’s niet gekopieerd of afgedrukt mogen worden zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf in schrift.

Alle rechten van de in de webshop gekochte producten en illustraties blijven eigendom van Cynthia Borst. De producten mogen in geen enkel geval nagemaakt worden of gebruikt worden voor het maken van nieuwe producten.

Dat was het! Veel plezier met je aankoop!
Nog vragen? Neem gerust contact op!

Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld door Cynthia Borst, mei 2022

Cynthia Borst

Wheredijk 6
1443 TB Purmerend, NL
cynthia(at)cynthiaborst.nl
+316 36 18 34 95

Kvk nummer 3027 1111
BTW nummer NL 15444 7031 B01

Back To Top